Galatasaray'a 4 isim daha

Abone ol

Sarı kırmızılı yönetim, 1 aydır ilgilendiği Mehmet Topal’ın Fenerbahçe’ye dair vereceği son kararı bekliyor.

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre; Galatasaray’da savunma için Roman Neustadter, Alex Song, Mehmet Topal ve Martin Skrtel’in adı geçiyor.

Sarı kırmızılı yönetimde, “Bu dörtlüden ikisini alalım yeter” görüşü hakim. Galatasaray Sportif AŞ yönetimi, 4 oyuncuyla da görüşmeleri sürdürüyor.

Defansif orta saha için Mehmet Topal ve Alex Song, stopere de Martin Skrtel ve Roman Neustadter’den en az birinin alınması düşünülüyor. Topal için şartlar sonuna kadar zorlanacak. Ancak olmazsa Song’da karar kılınacak.

Stoper içinse İngiltere’de bulunan Alp Yalman-Cenk Ergün ikilisi, Martin Skrtel için Liverpool’u bonservis konusunda indirime ikna etmeye çalışıyor. İndirim alınamazsa Roman Neustadter’a imza attırılacak.

Ancak Neustadter için de Zenit engelinin aşılması gerekiyor. G.Saray, geçen sezon 34 maçta kalesinde 49 gol görerek, son yılların en kötü savunma performansına imzayı atmıştı. Bu nedenle transferde öncelik savunma bloku olacak.

ulusalkanal.com.tr

Fenerbahçe, Aatif Chahechouhe ile anlaştı! Spor Fenerbahçe'ye Berk Uğurlu'dan kötü haber Spor A Milliler, Macaristan'ı 2-1 yendi Spor Fenerbahçe'de sürpriz karar! Spor