''AKP'de FETÖ'cü yok Kılıçdaroğlu bildiğini söylesin''

Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ’nün siyasi ayağının olmadığını savundu. "Kemal Kılıçdaroğlu’nun iddiaları doğru değil" diyen Yıldırım “Ben yok diyorum eğer buna rağmen var diyorsa buyursun açıklasın. Milletin aklını karıştırmasın. FETÖ ile ilişkisi olan kimseyi kayırmayız.” ifadelerini kullandı.

Abone ol

FETÖ’nün siyasi ayağı yok” dedi. Kılıçdaroğlu’nu bildiklerini anlatmaya davet etti.

CNN Turk’te Hakan Çelik’in sorularını yanıtlayan Yıldırım, FETÖ"nün siyasi ayağı, ByLock'cu milletvekilleri ve bakanlar olduğu yönündeki iddiaları kabul etmedi.

Başkanlıkreferandumuna ilişkin soruları da yanıtlayan Yıldırım, elinde anket sonuçları olduğunu ama paylaşmayacağını söyledi. Gerekçesini ise “Gerçek anket, gerçek sonuç vatandaşlarımızın 16 Nisan'da sandığa gidip vereceği oylardır” sözleriyle açıkladı.

Evet kampanyasına katılmayan 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu da Yıldırım’ın gündemindeydi.

Gül, Arınç ve Davutoğlu’nun ne yönde oy kullanacaklarını bilmediğini belirten Yıldırım “Zaman zaman yanlışlar olabilir” dedi.

ulusalkanal.com.tr

Amiral Soner Polat yazdı: Hayırlı seyirler, selametle... Gündem "Mareşal bastonunu attı ve şöyle yazdı..." Gündem Bakan Eroğlu: O kişilere Orman Kanunu uygulanacak Gündem İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesindeki göçük Gündem