Dışişleri Bakanlığı'ndan Bağdat açıklaması: ''Irak'ın yanında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz''

Dışişleri Bakanlığından Irak'ın başkenti Bağdat'ta yaşanan patlama hakkında açıklama geldi. Dışişleri Bakanlığı açıklamada, düzenlenen terör saldırısını en güçlü ifadelerle kınayarak Irak'ın yanında olduğunu vurguladı.

Abone ol

Dışişleri Bakanlığından Irak'ın başkenti Bağdat'ta yaşanan patlama hakkında açıklama geldi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Irak’ın başkenti Bağdat’ta bir pazar yerinde bugün (21 Ocak) düzenlenen intihar saldırısında çok sayıda ölü ve yaralı olduğu üzüntüyle öğrenilmiştir.

Bu menfur terör saldırısını en güçlü ifadelerle kınıyor, bu vesileyle, terörle mücadelede dost ve komşumuz Irak’ın yanında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz.

Hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa, kardeş Irak halkına ve Hükümetine başsağlığı diliyoruz.''

Anayasa Mahkemesi'nden Enis Berberoğlu kararı Gündem 2020 son elli yılın en sıcak üçüncü senesi oldu Gündem Bağdat'ta art arda patlamalar: Ölü sayısı yükseliyor Gündem Dışişleri'nden Yunanistan açıklaması Gündem