4 terörist etkisiz hale getirildi | 2020'de 216 terörist ikna yoluyla silah bıraktı

Barış Pınarı bölgesine sızmaya çalışan 4 terörist etkisiz hale getirildi. Öte yandan İçişleri Bakanlığı 1 Ocak'tan bu yana yürütülen ikna çalışmalarını açıkladı.

Abone ol

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan 4 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Huzur ve güven ortamını bozmak için Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan 4 PKK/YPG’li terörist, kahraman komandolarımızın başarılı müdahalesi ile etkisiz hale getirildi." denildi.

Öte yandan İçişleri Bakanlığı, terör örgütü üyelerine yönelik ikna faaliyetleriyle ilgili bir açıklama yaptı. 1 Ocak'tan bu yana ikna edilen terörist sayısının 216'ya yükseldiğini açıkladı.

Son olarak 20 yıldır terör örgütü yapılanmasında yer alan bir terörist teslim olmaya ikna edildi. Yürütülen ikna çalışmaları neticesinde, PKK/KCK terör örgütünden kaçan örgüt mensubu güvenlik güçlerine teslim oldu.

Söz konusu teröristin, örgüte 2000 yılında katıldığı ve son olarak Suriye'de faaliyet yürüttüğü belirtildi.

ulusal.com.tr

ABD yaratıcı yıkıcılık fonunun medya yönü Gündem Ali Babacan hükümeti hedef aldı Gündem İsmail Dost'tan Fahrizade suikasti hakkında çarpıcı iddia: ''ABD İsrail ve Suudiler planladı" Gündem İran Cumhurbaşkanı Ruhani: "Bu suçun yanıtı uygun bir vakitte verilecektir" Gündem