Doğduğun Ev Kaderindir 5. bölüm izle... Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm özeti...

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin dün akşam yeni bölümü yayınlandı. Doğduğun Ev Kaderindir 5. bölüm izle... Doğduğun Ev Kaderindir 6. yeni bölüm fragmanı... Zeynep ve Mehdi, Kirpi'yi kurtarmak için evliliklerine devam etmeye karar verir.

Abone ol

Doğduğun Ev Kaderindir 5. yeni bölümünde; Kibrit'in yurda verilmesi herkesi kahrediyor. Mehdi Kibrit'i kurtarmak için çabalıyor. Zeynep de Kibrit için bir şeyler yapmak isterken Mehdi, Zeynep'e "Gitme, kal!" diyor.

Zeynep, yaşadıklarının etkisiyle radikal kararlar alır. Hayat bundan sonra ne kendisi ne de anne ve babası için aynı kalacaktır.

Mehdi’nin aklı çocuklarındadır. Kibrit de en az Mehdi kadar zor durumdadır. Kavuşmak için türlü engelleri aşmaları gerekmektedir.

Nuh’un, Mehdi ve Zeynep’i bir araya getirmek için bazı planları vardır. Ancak attığı adımlar, onu daha büyük bir sürprize yaklaştırır.

Zeynep ve Mehdi, yeniden bir yol ayrımındadırlar. Sonunda aşk galip gelir.

Dizinin yeni bölüm fragmanı önümüzdeki günlerde yayınlanacak.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 5. BÖLÜM

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 6. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Nazlı ile Ali barışıyor! Mucize Doktor 22. bölüm fragmanı izle! Mucize Doktor 21. bölümde neler yaşandı? Medya Reyhan, Gülsüm'ü evden kovuyor! Yemin 181. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya Sevdim Seni Bir Kere 110. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya Vuslat 40. bölüm izle...(11 Şubat Pazartesi) Vuslat yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya