Torku Konyaspor, Fenerbahçe deplasmanından umutlu

Torku Konyaspor Süper Lig 18. hafta kapanış maçında desplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. İlk maçı kazandıklarını hatırlatan Konyaspor'un genç futbolcularından Recep Aydın, Kadıköy'den de iyi bir sonuçla ayrılacaklarına inandığı söyledi.

Abone ol

Torku Konyaspor, Lider Fenerbahçe deplasmanda oynayacakları maçın hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürürken, yeşil beyazlıların antrenmanda oldukça hırslı oldukları görüldü.

Torku Konyaspor'ın genç futbolcularından Recep Aydın, Fenerbahçe maçında sahadan iyi bir sonuçla ayrılacaklarına inandığını belirterek, "Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük takımlarından bir tanesi. Zor bir maç olacağının farkındayız. Bu maçta da ilk maçta olduğu gibi aynı istek ve arzu, hatta ilkinden daha çok isteğimizi oyuna yansıtmamız gerektiğine inanıyorum. Sahaya galibiyet isteği ve arzumuzu yansıtırsak bu maçtan da iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

ulusalkanal.com.tr

Erciyesspor'da imza şov Spor Ümit Korkmaz Rize'de Spor 3 maç men, 13 bin TL para cezası Spor 'Timsah' evinde 4'ledi Spor