Devlet Bahçeli'den Tuğrul Türkeş'e eleştiri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP’nin referandum sürecinde MHP’ye güvenmemesini isteyen Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’i eleştirdi. Türkeş’in "Ele güvenen yarı yolda kalır” sözlerini yanıtlayan Bahçeli, “Eğer el olarak görülen dün el ele duranlar ise, bunu nankörlük sayarım” dedi.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’i hedef aldı.

"Onun için konuşmamın başında ele güvenmeyin ele dayanarak da iş yapmayın dedim. Önce allah'a sonra kendimize kendi arkadaşlarımıza kendi teşkilatlarımıza güveneceğiz."

Twitter hesabı üzerinden açıklamalar yapan Bahçeli, Türkeş’in bu sözlerine yanıt verdi.

”NANKÖRLÜK SAYARIM”

-Ele güvenen var mı bilemem. Eğer el olarak görülen dün el ele duranlar ise, bunu nankörlük sayarım. Aramızdayken el üstünde tutulanların yeni yuvalarında arkalarına dönüp geçmişine el muamelesi yapması bayağı ve bayat bir retoriktir. El denilenler Türkiye’nin varlığına, Türk’ün kudretine bel bağlayanlardır. Sele dönenler anlayamaz."

Devlet Bahçeli’nin hedefinde parti içi muhalefet de vardı.

MHP’den ihraç edilen Genel Başkan adayı Meral Akşener’in Çanakkale’deki toplantısını eleştiren Bahçeli, “Kimileri kalkıyor ışıksız otellerde gürültü çıkarıp, bitmiş ve tükenmişlikleriyle çaresizliğin ve çamurluğun limanına demir atıyor.” İfadelerini kullandı.

MHP lideri, Başkanlık sistemine ilişkin tavrının değiştiği eleştirilerini de kabul etmedi.

Bahçeli “Değişen ben miyim yoksa bakan gözler mi şaşı? Değişen ben miyim, derlenen Türkiye mi?” sözleriyle kendini savundu.

ulusalkanal.com.tr

İstanbul'da 1 ton esrar yakalandı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'da Gündem Çanakkale Ayvacık'ta ders zili yeniden çaldı Gündem Astana'daki görüşmeler bir gün ertelendi Gündem