"Fantastik Hikayeler Makinesi" sömestrda çucuklarla buluştu

İş Sanat, yarı yıl tatilinde çocukları Hezârfen Ahmet Çelebi ile başlayıp Taş Devri'ne kadar uzanan bir yolculuğa çıkarıyor. "Fantastik Hikayeler Makinesi" adlı çocuk oyunu seyirci ile buluştu ve ilk sahnede tam not aldı.

Abone ol

İş Sanat'ın geleceğin sanatseverleri programı adı altında sahnesine taşıdığı "Fantastik Hikayeler Makinesi" sömestrda çucuklarla buluştu.

Can Yılmaz'ın yazdığı, Serdar Biliş'in yönettiği oyunun birbirinden eğlenceli karakterlerine Ata Berk Mutlu, Tuba Ünsal, İbrahim Selim, Sercan Badur, Yeliz Kuvancı ve Hayal Köseoğlu hayat verdi.

İzleyicilerini uçağın mucidi Wright Kardeşler'den Hezârfen Ahmet Çelebi'ye oradan da taş devrine uzanan geniş bir zaman diliminde unutulmayacak bir yolculuğa çıkaran çocuk oyunu büyük beğeni topladı.

Bol bol müziğin yer aldığı oyun Ömer'in büyükbabasının hediyesi ile zamanda yolculuğa çıkmasıyla tarihteki birtakım buluşlara hem tanıklık hem de müdahale ettiği anları eğlenceli bir şekilde anlatıyor.

ulusalkanal.com.tr

Monte Carlo Balesi, İstanbul'a geliyor Kültür Sanat Anadolu kültürü İstanbul'da Kültür Sanat "Türkiye Yaşlılar Dans Şampiyonası" için hazırlıklar sürdürüyor Kültür Sanat John Hurt hayatını kaybetti Kültür Sanat