Adil Öksüz'ü arayan ekip dağıtıldı

15 Temmuz'un kritik isimlerinden Adil Öksüz'ü arayan emniyet bünyesindeki özel ekip dağıtıldı. FETÖ'nün TSK imamı firari Öksüz'ün yakalanması için yeni bir ekip kuruldu. Ekibin neden dağıtıldığı henüz bilinmiyor

Abone ol

Firari Adil Öksüz'e ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Öksüz'ü arayan polis ekibi dağıtıldı.

15 Temmuz'da Akıncı Hava Üssü'nde yakalanıp sonra serbest bırakılan Öksüz kayıplara karışmıştı. Bunun üzerine emniyet bünyesinde Adil Öksüz'ün yakalanması için özel bir ekip kurulmuştu.

Gazete Habertürk'ün haberine göre o polislerin yerine yeni bir ekip kuruldu. Darbe girişiminin kritik isimlerinden olan FETÖ'nün TSK imamı Adil Öksüz'ü yakalama çalışmalarını artık yeni ekip yürütüyor. Ekibin neden dağıtıldığı ise henüz bilinmiyor.

Öte yandan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de Amerika'nın Pensilvanya kentinde yaşayan FETÖ lideri Fethullah Gülen'in iadesine ilişkin yeni açıklama yaptı.

Meclis açılış resepsiyonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gül, Gülen'in iadesi için dosyaların tamamlandığını, iade için teknik ve belge açısından hiçbir eksiklik kalmadığını söyledi, süreci takip ettiklerini belirtti.

ulusal.com.tr

Sivas'ta FETÖ/PDY operasyonu: ByLock'tan 1 kişi tutuklandı Gündem Amiral Soner Polat'tan önemli açıklamalar Gündem Ankara'da silahla yaralama: Durumu ağır Gündem Yüzbaşı Mustafa Erdal ve güvenlik korucusu Dündar Page toprağa verildi Gündem