MHP eski Milletvekili Süleyman Servet Sazak'tan ülkücülere çağrı

Eski Gümrük ve Tekel Bakanı Gün Sazak’ın oğlu MHP eski Milletvekili Süleyman Servet Sazak, ülkücüleri uyardı. Anayasa değişiklik teklifi için yapılacak referandumda ülkücülere "hayır" deyin çağrısı yaptı. Sazak, "MHP seçmeni tek adam sistemine karşıdır" ifadesini kullandı.

Abone ol

Ülkücüler referandumda “hayır” demeli. Ülkücülere hayır çağrısını, MHP’nin önemli isimlerinden Eski Gümrük ve Tekel Bakanı Gün Sazak’ın oğlu, Süleyman Servet Sazak yaptı.

Eski MHP milletvekili de olan Sazak, referanduma ilişkin Ulusal Kanal’a çarpıcı açıklamalar yaptı.

Teklifin desteklenmesinin doğru olmadığını vurgulayan Sazak, “MHP seçmeni tek adam sistemine karşıdır” ifadesini kullandı.

MHP’nin olağanüstü kurultay sürecinde Genel Başkan adayı da olan Sazak, “Bu işin temeli bir başkanlık sistemi değil tek adam sistemidir” dedi.

Geçen hafta da eski Ülkü Ocakları Genel Başkanları da yazılı bir açıklama yapmış, ülkücülerin bu teklife hayır vermesi gerektiğini vurgulamıştı.

MHP içinde de rahatsızlık sürüyor. Çok sayıda milletvekilinin tabanına teklife neden evet dediklerini anlatamadığı belirtiliyor. MHP’li üyeler, rahatsızlığın daha da büyük boyutlara çıkmasından endişe ediyor.

ulusalkanal.com.tr

Devlet Bahçeli'yi eleştirdiği gerekçesiyle MHP'li Meclis Üyesi Hayri Solak partiden ihraç edildi Gündem İstanbul'da bir kadın tabancayla yaraladığı 40 günlük bebeği denize attı Gündem Doğu Perinçek: Mehmetçik savaşırken biz kavga mı edeceğiz? Gündem Gözaltına alınan HDP milletvekilleri Osman Baydemir ve Ahmet Yıldırım serbest bırakıldı Gündem