Hulusi Akar: Tüm enerjimi kanlı darbe girişimini sonlandırmak için harcadım

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler 15 Temmuz Amerikancı Darbe girişimi ile ilgili görülen FETÖ'nün çatı davasında ifade verdi. O esnada tüm mesaisini ve enerjisini kanlı darbe girişimini sonlandırmak için harcadığını söyleyen Akar, "Şahsıma, milletime, silah arkadaşlarıma, emniyet mensubu kardeşlerime zarar veren her kişiden ayrı ayrı şikayetçiyim" dedi.

Abone ol

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler FETÖ'nün çatı davasında ifade verdi.

Akar ve Güler için Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesi dün ara celse açtı.

15 Temmuz Amerikancı-Fethullahçı darbe girişimi sırasında Genelkurmay'daki eylemlerle ilgili ifade veren Akar, o esnada hiçbir şahsi düşünceyi aklından geçirmediğini vurguladı. Akar, "15 Temmuz darbe girişimi sadece şahsıma değil, esas itibarıyla Türkiye Cumhuriyeti devletine, hükümetine ve milletimize karşı yapılmıştır. Bu girişimi öğrendiğim ilk andan itibaren ülkemi ve milletimi düşünmek dışında herhangi bir şahsi düşünceyi aklımdan bile geçirmedim, tüm mesaimi ve enerjimi kanlı darbe girişimini sonlandırmak için harcadım" dedi.

Akar ifadesinde ayrıca, "Bu hain terör örgütü yapılanması içinde olan ve şahsıma, milletime, silah arkadaşlarıma, emniyet mensubu kardeşlerime, devletin kurumlarına, Türk Tarihi ve medeniyetimize bu derece zarar veren her bir kişiden ayrı ayrı şikayetçiyim" ifadelerini kullandı.

ulusal.com.tr

Işık Yayıncılık şirketi çalışanları ve Aksiyon-İş sendikalarına operasyon: Onlarca gözaltı var Gündem Kadıköy'de polise saldırı: Yaralılar var! İşte ilk görüntü Gündem Oyuncu Adnan Koç tutuklandı Gündem Çamur yağdı, gök gürültülü yağış uyarısı (İstanbul hava durumu) Gündem