64 yaşındaki Zafer Mutlu koronavirüsü atlattı

Vatan Gazetesi'nin kurucusu ve eski sahibi Zafer Mutlu, Amerika'da yakalandığı koronavirüsün ardından Türkiye'de iki haftalık tedavi süreci atlattı ve koronavirüsü yendi.

Abone ol

Eski medya patronu Zafer Mutlu, Amerika Birleşik Devletleri seyahati sırasında rahatsızlandı ve ani bir kararla iki hafta önce Türkiye'ye döndü.

Türkiye'de hemen hastaneye başvuran Mutlu, ilk testinde koronavirüs negatif sonucu alsa da doktorlar şüpheli bulduğu için hemen tedaviye başladı. Mutlu'nun ikinci testi ise pozitif çıktı.

Mutlu'nun iki haftalık sürecinin ardından koronavirüsü yendiği öğrenildi. 64 yaşındaki iş insanı karantinadan çıksa da henüz ailesi ile temas kurmuyor.

YÖK Başkanı Saraç: Bahar dönemi uzaktan eğitim şeklinde yapılacak Sağlık Türk Eczacıları Birliği koronavirüs hakkında doğru bilinen yanlışları açıkladı Sağlık Pandemi hastanesi nedir? Pandemi hastaneleri listesi açıklandı mı? Koronavirüs şüphesi olanlar bu hastanelere mi başvurabilecek? Sağlık 18 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 14 bin sürekli işçi ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı Sağlık