Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na çağrı

HDP milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına yönelik tartışma gündemde ki sıcaklığını koruyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün "CHP'nin de tutumunu görmek istiyorum" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamaya Chp Lideri bir çağrı ile yanıt verdi. Kılıçdaroğlu ''Ben dahil bütün dokunulmazlık dosyalarını Meclis'e getirin."dedi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na dokunulmazlıkları kaldıralım çağrısı yaptı.Kılıçdaroğlu, "Tüm dokunulmazlıkları kaldıralım ve hepimiz yargı önünde hesap verelim" dedi.

"Dokunulmazlıkları kaldıralım ve gidip yargı önünde hesap verelim" diyen Kılıçdaoğlu ''Başbakan Davutoğlu'na açık çağrı yapıyorum. Milletvekili dokunulmazlıklarını kaldıralım. Hep birlikte gidip bağımsız yargının önünde hesap verelim. Ben açık bir çağrı yapıyorum. Ben dahil bütün dokunulmazlık dosyalarını meclise getirelim ve Milletin önüne öyle çıkalım.'' dedi.

HDP milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına yönelik tartışma, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın operasyonların sürdüğü Sur'a yürüyüş çağrısıyla başlamıştı.

MHP, fezlekelerin gündeme alınması için TBMM Başkanlığı'na başvuruda bulunmuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu da dün yaptığı açıklamada, "CHP'nin de tutumunu görmek istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

ulusalkanal.com.tr

Rusya: Ateşkese katılan grupları vurmuyoruz Gündem Firar eden 6 mahkum için yeni gelişme Gündem Atatürk Havalimanı'nda yeni güvenlik önlemleri Gündem Gülen ile kardeşi hakkında yakalama kararı çıkarıldı Gündem