Ahmet Takan önemli ayrıntıları açıkladı

10 buçuk saatlik MGK toplantısında, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin hükümete "sabrın sonuna geldik" uyarısında bulunduğu ortaya çıktı. Terör bölgesinde yaşanan olaylar ve açılım süreci ile ilgili ayrıntılı bilgi sunan askerler "Doğu ve Güneydoğu'da şehirlerimiz kopma noktasına geliyor" dedi. Asker, hükümete "Sabrın da sonu var" mesajı verdi.

Abone ol

30 Ekim'de yapılan Milli Güvenlik Kurulu toplantısında, açılım sürecine ilişkin çarpıcı görüşmelere yapıldığı ortaya çıktı. Asker hükümete; açılımda "sabrın sonuna geldik" mesajı verdi.

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, kritik konuların ele alındığı Milli Güvenlik Kurulu'na ilişkin önemli ayrıntıları açıkladı. Buna göre, asker hükümete ayrıntılı bir sunum yaptı.

"TSK kanadı, terör bölgesinden gelen tüm bilgileri hükümetin önüne serdi. Yaşanan ayaklanmaların ardından daha büyük sıkıntılarla karşılaşacağımızın altı çizildikten sonra, "Doğu ve Güneydoğu'da şehirlerimiz kopma noktasına geliyor" uyarısı yapıldı. "

Bölgede yaşanan gelişmelerden durulan rahatsızlık toplantıda dile getirildi. Toplantıda, "sabrın sonu var" mesajı verildi.

"Sözde kantonların sözde temsilcileri ile yapılan görüşmelerden dolayı duyulan rahatsızlık ve sakıncalar da net bir dille ifade edildi. Yaşanan gerçekler yine belgeleriyle iktidarın önüne konuldu, acilen tedbirlerin yürürlüğe konulması istendi ve denildi ki; "Daha sıkıntılı döneme giriyoruz. Sokaklarda insanlarımız kalleşçe infaz ediliyor. Sabrında sonu var."

Emekli Komando Astsubaylar aileleriyle birlikte eylemdeydi Gündem Türkiye'de mi yaşıyor? Gündem Bakan'dan basına tepki! Gündem Muza inşaat tehdidi Gündem