Türkiye sağlık çalışanları için sokakları alkışlarla inletti

Türk milleti, koronavirüsle mücadelede canlarını dişine takıp özveri ile çalışan sağlık ordusu için tek yürek oldu. İşçisinden belediye başkanına, polisinden itfaiyesine, jandarmasından sahil güvenliğine... Tüm Türkiye sağlık çalışanları için sokakları alkışlarla inletti.

Abone ol

Türkiye covid-19'a savaş açtı. Bir oldu birlik oldu. Koronavirüsle mücadele de gece gündüz çalışan sağlıkçılar için tek ses oldu.

Gündüz sessizliğe bürünen sokaklar akşam saat 9 da alkışlarla inledi.

Vatandaşlar sağlıkçıları bolkanlarından elleri patlayana kadar alkışladı. Kimileri ışıkları kapatıp açtı. Yolda olanlar ise kornalarıyla destek verdiler.

Bazı itfaiye ve polis ekipleri soluğu hastanenin önünde aldı. İtfaiye ve polis arabası sirenleri sağlık çalışanları için çaldı.

Belediye Başkanından, sanayi işçisine, jandarmasından sahil güvenliğine herkes canlarını emanet ettikleri sağlıkçılar için tek yürek oldu.

Islıklar, havai fişekler, alkışlar. Türkiye evlerinden tüm sağlıkçılara seslerini duyurdu...

ulusal.com.tr

Yurt dışından gelen 175 öğrenci Tekirdağ'da yurda yerleştirildi Gündem Bakan Turhan’dan sağlık çalışanlarına "ücretsiz ulaşım" açıklaması Gündem Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koronavirüs bilgilendirme rehberi hazırladı Gündem İçişleri Bakanlığı'ndan 65 yaş üstü için yeni genelge Gündem