Son dakika hava durumu haberleri... Önümüzdeki 10 günde...

Avrupa’da yaşanan sıcak hava dalgasının önümüzdeki 10 günde yurdumuzda etkili olması ve ekstrem sıcaklıkların meydana gelmesi beklenmiyor. Yurdun kuzey kesimlerinde meydana gelen yağışların yarın etkisini kaybedeceği havanın genellikle az bulutlu ve açık olacağı tahmin ediliyor

Abone ol

Avrupa’da yaşanan sıcak hava dalgasının önümüzdeki 10 günde yurdumuzda etkili olması ve ekstrem sıcaklıkların meydana gelmesi beklenmiyor.

Yurdun kuzey kesimlerinde meydana gelen yağışların yarın etkisini kaybedeceği havanın genellikle az bulutlu ve açık olacağı tahmin ediliyor.

Yurdumuzda mevsim normalleri civarında kuzey ve iç kesimlerde uzun yıllar ortalamalarının 1-2 derece altında seyreden hava sıcaklıklarının biraz yükselmesi bekleniyor.

Sıcaklıkların ülke genelinde mevsim normalleri civarında ve yer yer 2-4 derece kadar üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

ulusal.com.tr

Biri gri kategoride 5 terörist teslim oldu! Celal Gök etkisiz hale getirildi Gündem Son dakika haberleri... Bakan Hulusi Akar ve komuta kademesi, Fırat'ın doğusundaki hedeflere yönelik olası harekatı görüştü Gündem Son dakika haberleri... Ordu'da yolcu otobüsü minibüsle çarpıştı: Ölü ve yaralılar var Gündem AYM kıyı işgalini durdurdu Gündem