Güvenlik güçlerinden 71 bin personelle 'Huzur' operasyonu

Karada ve denizde... Türkiye genelinde 71 bin 284 personelle huzur operasyonu yapıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma ve Sahil Güvenlik komutanlıklarına bağlı ekiplerin katılımıyla yapılan operasyonda, şüpheli kişi ve araçlar arandı, GBT sorgusu yapıldı.

Abone ol

71 bin 284 personelle huzur operasyonu başlatıldı. Araçlar durduruldu. Hem otomobiller hem de sürücüleri arandı. Güvenlik güçleri karada ve denizde görevdeydi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler 81 ilde eş zamanlı operasyon yaptı.

Uygulamaya, terör, çevik, kaçakçılık, organize, özel harekat, trafik, uyuşturucu şubeden birimler, deniz ve hava unsurları ile Jandarma Genel Komutanlığı ekipleri katıldı.

Şehir giriş ve çıkışlarıyla şehir merkezlerinde önceden tespit edilen 7 bin 266 hassas noktada, şüpheli kişi ve araçlar üzerinde arama, kimlik kontrolü ve plaka sorgulaması yapıldı.

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ve Sahil Güvenlik Komutanı Vekili Tuğamiral Bülent Olcay, uygulamaları Emniyet Genel Müdürlüğü Koordinasyon Merkezi'nden canlı bağlantılarla anlık takip etti.

Koordinasyon Merkezi'ndeki toplantıya Emniyet Genel Müdür Yardımcıları Mehmet Akdeniz, Adem Çakıcı, Servet Yılmaz ve Ali Baştürk ile daire başkanları da katıldı.

ulusalkanal.com.tr

Adil Öksüz'ün sırrı Apple'da Gündem Amiral Soner Polat yazdı: Emperyalizme kurşun sıkmak! Gündem Murat Gezici ve Hakan Bayrakçı referandum anketlerindeki son durumu açıkladı Gündem Kahramanmaraş merkezli FETÖ operasyonu: 9 gözaltı Gündem