Abdocan'ın ailesi ilk kez Gezi Parkı'ndaydı

Tam bir yıl önce başına atılan gaz bombası nedeniyle hayatını kaydeden Abdullah Cömert'in ailesi, evlatlarının ölüm yıl dönümünde ilk kez Gezi Parkı'nı ziyaret etti. Anne Hatice Cömert Abdocan'ıyla son sohbetini Ulusal Kanal mikrofonuna anlatttı. Baba Ali Cömert de "kazanana kadar direneceğiz" dedi. İşte duygu dolu ziyaret...

Abone ol

Abdocan'ın ailesi ilk kez Gezi Parkı'ndaydı Cömert Ailesi, Abdocan'ın öldürülme yıl dönümünü Gezi Parkı'nda geçirdi. İlk defa Gezi Parkı'na gelen anne ve babanın duygu dolu ziyaretine Ulusal Kanal ekibi eşlik etti.

Evladı 365 gün önce, Hatay Antakya'da başına atılan gaz bombası ile öldürülen Hatice Ana, Adbocan'dan kötü haberi aldığı anı unutamamış. Anımsadıkça gözleri doluyor, konuşmakta zorlanıyor.

Hatice Cömert, Abdocan'la olan son diyaloğunu da ilk kez Ulusal Kanal mikrofonuna anlatıyor.

Abdocan neden direnişe katılmıştı, ne istiyordu? sorusunun yanıtını da tane tane veriyor Hatice Ana.

Baba Ali Edip Cömert, Hatice Ana'ya nazaran biraz daha soğukkanlı olsa da Gezi Parkı'nı gezdikçe onun da yüreği burkuluyor isyan ediyor.

Ethem'i, Ali İsmail'i, Ahmet'i, Mehmet'i, Berkin'i ve direnen on binleri de unutmuyor Cömert ailesi. Bir evladımızı yitirdik ama büyük bir aile olduk diyor baba Ali Cömert.

Cömert Ailesi gençleri öldüren isimlerin gerçek anlamda yargılanmamasına isyan ederek ayrıldı Gezi Parkı'ndan.

ulusalkanal.com.tr

Polis şiddeti yargıda Gündem Meclis kanunmatik gibi! Gündem Bir ameliyat yaptırmadıkları kaldı! Gündem Özelleştirmeye karşı ilk adım atıldı Gündem