Jandarmaya kahveli teşekkür

Koronavirüs tedbirleri kapsamında evden çıkamayan Muğlalı Emeti ninenin yardımına Jandarma koştu. 80 yaşındaki Emeti Yıldırım tüm ihtiyaçlarını karşılayan kahramanlara 40 yıl hatrı olan kahve ikram etti.

Abone ol

Önce teşekkür etti sonra kahve ikram etti. İçimizi ısıtan görüntülerin adresi Muğla.

Türkiye'nin koronavirüse karşı topyekün mücadelesi her geçen gün katlanarak artıyor. Muğla'da yaşayan 80 yaşındaki Emeti Yıldırım'ın yardımına jandarma ekipleri koştu.

Emeti nine, ihtiyaçlarının karşılanması için Jandarmaya başvurdu. Ekipler hemen harekete geçti. İhtiyaç listesi hazırlandı.

Yeşilyurt Mahallesi'nde yalnız yaşayan Emeti nine ihtiyaçlarını karşılayan kahramanlara tek tek teşekkür etti. Birde 40 yıl hatrı olan kahve ikram etti. "Artık onlarda benim evlatlarım" dedi.

Mahalle Muhtarı Süleyman Boz da mahallelerinin yaklaşık 3 bin nüfuslu olduğunu, 800 civarında da 65 yaş üstü kişinin yaşadığını kaydetti. Jandarmanın 24 saat ihtiyaçlarını karşıladığını vurguladı.

ulusal.com.tr

Türkiye zor dönemi nasıl atlatacak? Yıldırım Koç Vatan Partisi'nin çözüm önerilerini açıkladı Gündem Dışişleri'nden Gine'deki genel seçim ve anayasa referandumuna ilişkin açıklama Gündem AKOM, fırtına ve yağış etkisine karşı İstanbulluları uyardı Gündem Ardan Zentürk'ten Ahmet Hakan'a "darbeye karışmış FETÖ'cü" tepkisi Gündem