Kilis'te gergin saatler yaşandı

Kilis'te Suriyeliler ile mahalle halkı arasında olay çıktı. İddiaya göre Suriyeli mülteciler, Ekrem Çetin Mahallesi'nde taşkınlık çıkardı. Yurttaşlar tepki gösterince tarışma büyüdü. Olay sırasında 2 Türk vatandaşı yaralandı.

Abone ol

Kilis'te Suriyeliler ve mahalleli arasında gergin saatler yaşandı. Olayda 2 Türk vatandaşı yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Ekrem Çetin Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir grup genç, uygunsuz davranışları nedeniyle Suriyeliler ile tartıştı.

Sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Suriyeliler tarafından darp edilen 2 Türk vatandaşı yaralandı. Yaralılar, çağrılan ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesine götürüldü. Yaralılar ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Yaşananlardan sonra kentteki çok sayıda Suriye plakalı araca zarar verildi. Polis, kavganın yaşandığı mahallede güvenlik önlemlerini arttırdı.

Öte yandan Kilis'te Suriyeli sayısı hızla artıyor. Ev ve iş yerlerinin kira fiyatları oldukça pahalı. Suriyeliler, bir de kendilerine iş yeri açınca, esnaf iş yapamaz oldu.

ulusalkanal.com.tr

Lice'deki olayları ve bayrak krizini görüştüler Gündem Devrimin birleştiren bayrağı Gündem İstanbul'un göbeğinde askerle çatıştılar Gündem Emniyet'ten tüm birimlere şok mesaj Gündem