Amiral Soner Polat: Başarı şansı sıfır

Abone ol

Amiral Soner Polat, FETÖ'cü darbe girişimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Polat, “Henüz bu darbe tam olarak baştırılmış değil. Ama Allah’a şükürler olsun ki, Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki vatansever unsurlar çok kısa bir süre içerisinde harekete geçti ve inisiyatifi ele aldı” dedi.

Polat açıklamalarında şunları kaydetti:

Bugün maalesef ABD’den kaynaklanan TSK içinde yuvalanan Fetullah Terör Örgütüne mensup ihanet odaklarının bir darbe girişimine tanık olduk. Maalesef bu kapsamda şehitlerimiz var. Henüz bu darbe tam olarak baştırılmış da değil. Ama Allah’a şükürler olsun ki, Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki vatansever unsurlar çok kısa bir süre içerisinde harekete geçti ve inisiyatifi ele aldı.

“TSK VATANSEVER İNSANLARDAN OLUŞUR”

Bugün Deniz Kuvvetleri Komutanımızın, 1. Ordu Komutanımızın mesajlarını duyduktan sonra Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gerçekten geçmişten gelip geleceğe ulaşan değerler silsilesine sahip olduğunu, vatansever insanlardan oluştuğunu bir kez daha anladım. Bundan sonra inşallah kısa süre içerisinde darbe girişimi bastırılır.

“YANLIŞ YOLDASINIZ”

Çeşitli nedenlerle, çeşitli mihraklar tarafından kandırılan; kendi ülkesinde, kendi topraklarına kurşun sıkan, bomba atan subaylara, Astsubaylara ve polislere de seslenmek istiyorum. Bu yaptığınız yol yanlış bir yoldur. Gerçekte PKK’nın ekmeğine yağ sürmüş oluyorsunuz; emperyalist devletlerin çıkarlarına hizmet ediyorsunuz.

“BAŞARI ŞANSI SIFIRDIR”

Burada Türk Silahlı Kuvvetleri’ni kutlamak gerekir. Çok kısa süre içerisinde bu kadar karışıkta toparlanıp bir sistem kurup karşı çıkmak hiç kolay değil. Dolayısıyla Türk Silahlı Kuvvetleri bu işe baş koyduysa bu darbenin başarıya ulaşma şansı sıfırdır. Türk Milleti ne kadar büyük bir millet olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu darbe girişiminin hiçbir başarı şansı kalmamıştır.

ulusalkanal.com.tr

Başbakan Binali Yıldırım'dan olağanüstü toplantı kararı Gündem Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan flaş açıklama Gündem THY'den flaş açıklama Gündem Başbakan Binali Yıldırım: Darbeci bir generalin öldürüldüğü haberi var Gündem