Survivor 95. bölüm fragmanı yayınlandı! Barış ile Evrim'den flaş kavga!

Bu akşam iletişim ödülü oynayacak olan iki takımda duygusal anlar yaşanıyor. Barış ile Evrim sakatlık nedeniyle kavga ederken ünlüler takımı ise adadan kimin gideceği stresini yaşayacak.

Abone ol

Bu akşam takımların yarışacağı iletişim oyununda Ilıcalı, yarışmacıların aileleri ile telefonda konuşabilecekleri müjdesini verdi. Bunun üzerine gözyaşlarını tutamayan yarışmacılar tüm motivasyonlarıyla oyuna çıktılar.

En zor anları yaşayanların ise Evrim ile Sercan olduğu görüldü.

Oyun sırasında Barış'ın sakatlığını hiçe sayan ve "Ne zaman oynayacaksın?" sorusunu soran Evrim ise Barış'tan sert tepki aldı. Yasin'in araya girmesi ile ortalık yatıştı.

SURVIVOR 95. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

O Ses Türkiye'den ayrılan jüri üyesi belli oldu! "Ben çok yoruldum" dedi Medya Sinyalciler filminin tamamını izle... Sinyalciler filminin konusu nedir? Bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Medya Aslan Bacanak filminin konusu nedir? Aslan Bacanak tamamını izle... Filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Medya Delisin filmi tamamını izle... Türk filmi Delisin'in konusu nedir? Delisin oyuncu kadrosu... Bu akşam saat kaçta hangi kanalda ekranlara gelecek? Medya