Eski AKP'li vekilde Erdoğan'a şok sözler

AKP kurucusu ve eski Başbakan Yardımcısı Abdullatif Şener, Başbakan Erdoğan’a yüklendi. Şener'in gündeminde dershanelerin kapatılması, Oslo görüşmeleri ve Öcalan’a af vardı.

Abone ol

AKP'yi kuran çekirdek kadro arasında olan, eski Başbakan Yardımcısı Abdullatif Şener Ulusal Kanal’a hükümet ve cemaat arasında yaşanan kavgayı değerlendirdi.

“Bu dershaneler kapatıldığı takdirde, kim zarar görür,bundan kime şantaj yapabilirim, kimi baskı altında tutabilirim veya ne yaparsam cemaati baskı altına alabilirim oiye dersaneler kapatılacak. Gerekli düzenlemeler yapılmadan kapatılması olmaz. Burada asıl mesele dershanaleri imi baskı altında tutabilirim veya Cemaati baskı altında tutarımdır.”

Abdüllahtif Şener, Atatürkçü Düşünce Derneği Özdere Şubesi'nin davetlesi olarak İzmir'deydi. Şener burada da Başbakan Erdoğan'ın Ortadoğu’daki üstlendiği rolü anlattı.

“Her taraf kan gölüne döndü. Başbakan ne yaptı. Ben Ortadoğu Projesinin Eşbaşkanıyım diye itiraf etti. Hatta bunu defalarca söyledi. Başbakanın BOP Eşbaşkanı olduğu bu projede aynı ülkede yaşayan insanlar birbirini boğazlamaktadır.”

Şener Oslo görüşmeleri, Reyhanlı saldırısı, Öcalan’a af gibi konuları da değerlendirdi. Şener, "Tayyip Erdoğan ne yapıyorsa örtmek için tersini söylüyor" dedi.

“Erdoğan'ın söylediklerine fazla inanmayın. OSLO görüşmeleri için şerefsizim, namussuzum dedi. Meğer görüşmüş. Öcalan'dan öyle bir söz ediyordu ki Öcalan'ın asılacağını sanıyorduk. Şimdilerde PKK ile açlım müzakerleri yapıyor”

ulusalkanal.com.tr

Kadına şiddette rakamlar korkunç! Gündem Gülen, Erdoğan'a fena çattı Gündem Barış Atay serbest bırakıldıktan sonra ilk kez konuştu Gündem ABD'den açılım desteği Gündem