Volkan Demirel olayların ardından ilk kez konuştu!

Olaylı geçen Kazakistan maçı sonrası tartışmaların odağındaki milli kaleci Volkan Demirel ilk kez konuştu. Demirel, sahayı terketme nedeninin kendisine edilen küfürler olduğunu belirtti. Bu hareketim belki de milat olacak diyen Demirel, "biri bu konuda öncülük etmeliydi, o da ben oldum" dedi.

Abone ol

Kazakistan ile oynanacak milli maç öncesi sahayı terkederek tepkileri üzerine çeken kaleci Volkan Demiel, olaylı maç sonrası ilk kez konuştu.

Hürriyet Gazetesi'ne konuşan Demirel, sahayı terketme nedeninin kendisine edilen küfürler olduğunu söyledi.

"Milli formanın kutsal ve vatani bir görev olduğunu düşünüyorum. Ay yıldızlı takımda bir oyuncunun hangi kulübün sporcusu olursa olsun, hangi takımda oynarsa oynasın, kendi ülkesinin insanından, Türk taraftarlardan küfür yemesi kabul edilebilir bir durum değil. Biz namusu için yaşayan insanlarız"

Demirel, sahayı terketmesinin, milat olabileceğini belirtti..

"Sahadan çıkarken çok karışık duygular yaşadım. Uzun süre ellerim titredi. Hareketimin sonucunu o anda biliyordum. Telefonumu kapattım ve bir süre hiç kimse ile konuşmak istemedim. Biri öncü olmalıydı, bu ben oldum. Bir milat olacak belki de hareketim"

Milli Kaleci yaşananların kendisini çok incittiğini ifade etti.

"Esas incitici olan, milli formayı giydiğimizde rakip takım taraftarlarının bize küfür etmeleri. Onlar uğruna mücadele ettiğim insanlar bana küfredemez"

ulusalkanal.com.tr

UEFA, Galatasaray'ın cezasını açıkladı Spor Barcelona'yı bırakıyor mu? Spor Galatasaray'da son sakika gelişmesi! Spor 10 numara açıklama Spor