Metin Feyzioğlu ortak proje başlatıldığını açıkladı

Türkiye Barolar Başkanı Metin Feyzioğlu, kadın cinayetlerine karşı hükümet ile ortak proje başlattıklarını açıkladı. “Bu toplumdan şiddetin kökünü kazımalıyız” diyen Feyzioğlu, projenin bitmek üzere olduğunu da bildirdi. Feyzioğlu, projede kadınların ekonomik özgürlükleri için ilgili bakanlıkların çalışması olduğunu da ifade etti.

Abone ol

Kadın cinayetlerini önlemek için harekete geçildi, proje hazırlandı, çözümler sıralandı.

Son zamanlarda giderek artan kadın cinayetleri toplumun kanayan yarası olmaya devam ediyor. Kadına yönelik cinayetin, şiddettin önüne geçmek için hükümetin çalışma başlattığı öğrenildi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, çalışmanın paydaşlarından biri olduklarını açıkladı. Feyzioğlu, projeye ilişkin de Ulusal Kanal’a konuştu.

Metin Feyzioğlu, projenin bitmek üzere olduğunu da bildirdi. Feyzioğlu, projede kadını korumaya ve ekonomik özgürlüğünü sağlamaya yönelik çalışma bulunduğu ifade etti.

Feyzioğlu, kadın cinayetlerinde eğitimin de önemli olduğuna dikkat çekti. Feyzioğlu, anne ve babalara önemli uyarılarda bulundu.

TBB Başkanı Feyzioğlu, şiddettin kaynaklarının anlatılmasına da dikkat çekti, kritik çağrıda bulundu.

ulusal.com.tr

Şişli'de beton mikseri yayalara çarptı: 1 ölü, 1 yaralı Gündem Olay yaratacak iddia: Ekrem İmamoğlu Mart ayında istifa edecek Gündem Kuraklığa karşı sarnıç sistemi önerisi Gündem Santranç efsanesi Karpov, Işıl'ı yenemedi Gündem