Rusya'dan çarpıcı tespit

Rusya Devlet Başkanı Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Aleksey Puşkov, Amerika IŞİD bağlantısına ilişkin çarpıcı bir tespit yaptı. Puşkov "ABD, IŞİD'i ne kadar çok bombalıyorsa IŞİD Şam'a o kadar çok yaklaşıyor” dedi. Puşkov, Rusya’nın IŞİD’e karşı bölge ülkelerine Amerika gibi sahte değil etkili bir koalisyon teklifi ettiğini belirtti.

Abone ol

ABD-IŞİD ilişkisi hakkında Rusya’dan dikkat çeken bir tespit geldi.

Rusya Devlet Başkanı Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Aleksey Puşkov "ABD, IŞİD'i ne kadar çok bombalıyorsa IŞİD Şam'a o kadar çok yaklaşıyor” ifadesini kullandı.

Puşkov Twitter hesabından yaptığı açıklamada bu duruma yönelik Rusya’nın IŞİD’e karşı sahte değil etkili bir koalisyon teklifi ettiğini ifade etti.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov da ABD'nin terör örgütü IŞİD'e ait mevzilerin yerini bildiğini, ancak bu bölgeleri vurmadığını söylemişti.

ulusalkanal.com.tr

ABD’ye sığınan Binbaşı Salazar, Başkan Chávez’in katili mi? Dünya ABD, İran anlaşmanın takibi için Polonya büyükelçisi Mull'u görevlendirdi Dünya 54 yıl aradan sonra... Resmen başladı Dünya Bu da oldu! Uçak çalmaya çalışırken yakalandı Dünya