Erdoğan'dan AKP'li vekillere referandum uyarısı: 'Kampanya için hazır olun'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AKP'li milletvekillerini anayasa ve başkanlık referandumuyla ilgili uyardı. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda AKP'li milletvekilleriyle bir araya gelen Erdoğan, milletvekillerine "kampanyanın iyi yürütülmesi ve halka iyi anlatılması gerekir. Herkese görevler düşecek. Çok çalışmanız gerekecek hazırlıklı olun" dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AKP'li bazı milletvekilleriyle Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Erdoğan milletvekillerini anasaya ve başkanlık referandumu konusunda uyardı.

"Eğer iki partinin görüşmelerinden uzlaşma çıkarsa, yeni bir süreç başlayacak. Önce Meclis’te ardından da referandum sürecinde çok yoğun bir dönem bekliyor" diyen Erdoğan, kampanyanın iyi yürütülmesi ve halka iyi anlatılması gerektiğini söyledi.

Erdoğan, herkese görevler düşeceğini ve bunun için milletvekillerinin hazırlıklı olması gerektiğini ifade etti.

Erdoğan, HDP'li bazı milletvekillerinin tutuklanması sonrası Meclis'te yapılan propagandayı da eleştirdi. HDP'lilerin söylemlerine karşı bölge halkının doğrudan muhattap alınması gerektiğini söyledi.

ulusalkanal.com.tr

İstanbul'un 6 ilçesine elektrik verilemeyecek Gündem Tamamlanan şike kumpası iddianamesinde 1 numaralı şüpheli Fetullah Gülen Gündem ATO seçimlerinde olağanüstü önlem: Kameraları sökülecek, cep telefonları teslim edilecek Gündem Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop: Gensoru ve güvenoyu uygulamaları olmayacak Gündem