Taphki ile Bihaan karşılaştı! Aşk Bir Rüya 11. yeni bölümde neler olacak? 28 Şubat Cuma 2020 Aşk Bir Rüya 11. bölüm fragmanı izle...

Her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisinde neler yaşandı? İkimizin Yerine yeni bölümde neler olacak? 28 Şubat Cuma günü özeti... Aşk Bir Rüya dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dizinin gerçek adı nedir?

Abone ol

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya, hafta içi saat 21:30, hafta sonu saat 21:00'de ekranlara geliyor. Gerçek adı 'Thapki Pyaar Ki' olan 2015 yapımlı dizinin hikayesi; Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki'nin kalpleri ısıtan romantik, dram öyküsü her gün Kanal 7 ekranlarında...

Dizinin bugün yayınlanacak olan bölümünde; Dhruv, Taphki'yi çağırır fakat Taphki bu davetin nedenini bilmemektedir.

Dhruv, Taphki'yi dans partisine götürür fakat Taphki dans etmeyi bilmemektedir. Dhruv ise onu cesaretlendirir. Dans sırasında ayakkabısının topuğu kırılan Taphki, Dhruv'un üzerine yapışır ve aralarında samimi dakikalar yaşanır.

Fakat topuğu kırıldığı için kaçan Taphki'nin karşısına Bihaan çıkar...

AŞK BİR RÜYA 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

İkimizin Yerine 539. yeni bölümde neler olacak? 28 Şubat 2020 Cuma İkimizin Yerine 539. bölüm fragmanı izle... Medya RTÜK'ten 'sorumlu yayıncılık' çağrısı Medya Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Şubat 2020 Perşembe neler oluyor? Müge Anlı canlı özet... Müge Anlı tamamını izle... Medya Zafer'de Fırat'ı bırakıyor... Şampiyon 21. bölüm izle... Şampiyon 22. bölüm fragmanı yayınlandı! Medya