Albay Halil Yıldız son yolculuğuna uğurlandı

Balyoz davasında tahliye olduktan sonra evinde ölü bulunan emekli Albay Halil Yıldız son yolculuğuna uğurlandı. Yıldız'ın cenaze töreninde, Balyoz tertibine tepki vardı. Halil Yıldız'ın oğlu Barış Yıldız'ın aklı babasının cenazesinde de Silivri'deydi. Barış Yıldız, hem babasına helallik, hem de cezaevindeki komutanlara sabır diledi.

Abone ol

Balyoz davasında tahliye olduktan sonra, önceki gün evinde ölü bulunan emekli Albay Halil Yıldız'ın oğlu Barış Yıldız babasını son yolculuğuna bu sözlerle uğurladı.

Emekli Albay Halil Yıldız için Kartal Cemevi'nde tören düzenlendi. Sevenleri, dostları ve silah arkadaşları törende Yıldız ailesini yalnız bırakmadı.

Cenaze töreninde Balyoz davasına tepki vardı. Emekli Albay Yıldız'ın oğlu Barış Yıldız, Silivri'deki komutanların durumunu gündeme getirdi.

Emekli Albay Mustafa Gümüş, devre arkadaşı olan Yıldız'ın 60 yaşında hayatını kaybetmesinde Silivri'de yaşadıklarının etkili olduğunu söyledi.

Yıldız'ın devre arkadaşlarından emekli Albay İbrahim Eren de açılıma tepki gösterdi, "ülkesini savunanlar terörist, gerçek teröristler kahraman yapılıyor" dedi.

Yıldız'ın cenazesi, törenin ardından Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr

"Fidan görevini en iyi şekilde yerine getiriyor" Gündem Kıdemde anlaşma yok Gündem Erhan Tuncel yakalandı Gündem CHP'de şok istifa! Gündem