'Elindeki mikrofonu bırakmadı!'

Başkent Ankara'da meclise 100 metre mesafede TOMA'nın sıktığı basınçlı suyla yerde sürüklenen muhabirimiz Hüsna Sarı, Türkiye'nin gündemine oturdu. İşini yaparken ölümden dönen Hüsna Sarı'nın görüntüleri gencini, yaşlısını, sanatçısını, memurunu herkesi isyan ettirdi. Muhabirimizin müdahale sırasında yere düşerken bile mikrofonunu sımsıkı tuttuğu fotoğraf karesi ise bugün çok sayıda gazeteye manşet oldu.

Abone ol

Muhabirimiz Hüsna Sarı, meclisin önünde "Yurtseverlere Özgürlük" diye haykıran halkın sesini ekranları başındakilere duyurmak için oradaydı.

İşini yaparken TOMA'dan sıkılan tazyikli suyun hedefi olan Hüsna Sarı'nın bu görüntüler ise gencini, yaşlısını, sanatçısını, memurunu herkesi isyan ettirdi.

Ölümden dönen Hüsna Sarı'ya destek meslektaşlarından geldi.

Aydınlık gazetesi "Yurtseverler bı-ra-kı-la-cak" başlığıyla verdiği haberde Hüsna Sarı için "TOMA'dan sıkılan suyla havaya fırladı ve yaralandı" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet gazetesi manşetten verdiği haberde ''Özgürlük Direnişi'' başlığını kullandı. Gazete, Hüsna Sarı için "TOMA'dan sıkılan tazyikli suya hedef olan Ulusal Kanal Muhabiri Hüsna Sarı metrelerce uzağa savruldu." ifadelerini kullandı.

Milliyet gazetesi ''Ankara'nın suyuna bak'' başlığıyla verdiği haberde Hüsna Sarı için "basıncın etkisiyle böyle düştü" ifadesini kullandı.

Posta gazetesi "Bu ne kumpas bu ne gaz" başlığını kullandı.

Hürriyet gazetesi ''Polis su sıktı muhabir uçtu'' başlığıyla verdi. Muhabirin elindeki mikrofonu daire içine alan gazete ''Hüsna Sarı elindeki mikrofonu bırakmadı!'' dedi.

Taraf gazetesi "O sırada televizyonda haber sunuyordu " başlığını kullandı

Vatan gazetesi ''Yayın arası TOMA'' başlığını kullandı. Haberinde ''Tazyikli su elinde mikrofonuyla görev yapan Ulusal Kanal muhabiri Hüsna Sarı'yı havaya kaldırıp metrelerce sürükledi'' ifadelerine yer verdi.

Yeniçağ gazetesi ''Uzun tutukluluğa hayır' diyenlere polis acımadı'' ifadelerini kullandı.

Yurt gazetesi "Dişe diş özgürlük mücadelesi" başlığıyla verdi. Sarı'dan iç sayfada bahseden gazete ''Alo Fatih mi gazeteci, bu muhabir mi?" diye sordu.

Karşı gazetesi tam sayfa "Zalim İrade'' başlığıyla verdi.

"Haklarını aradılar ama TOMA ve gazı yediler" diyen Sözcü gazetesi, alt başlığında Polisin TOMA'dan sıktığı tazyikli suyun hedefi olan Hüsna Sarı'dan 'Ulusal Kanal'ın kadın muhabiri böyle vuruldu' ifadelerini kullandı.

Güneş gazetesi "Muhabir uçtu" başlığını kullandı. Gazete, Sarı'dan "Tazyikli su muhabir kızı havalandırırken kameralar çekimdeydi" dedi.

Haber Türk gazetesi "TV muhabiri uçtu" başlığını kullandı.

ulusalkanal.com.tr

Bekir Bozdağ ile azami süre toplantısı Gündem Savcılara dava açacaklar Gündem 'Dikkat edin o kıza' Gündem Süleyman Aslan tahliye edildi Gündem