F- Tipi'nin kozmik odası deşifre oldu

Abone ol

Gülen örgütünün Türkiye imamı olarak gösterilen Mustafa Özcan'ın, aynı zamanda tüm kozmik belgelerin toplandığı kişi olduğu iddia edildi. Örgütün mali işlerinden sorumlu olan Özcan'ın elinde, Havacı subaylar için yapılan, Fethullah Gülen'in de katıldığı törenlere ait görüntüler olduğu belirtildi.

Fethullah Gülen örgütünün Türkiye imamı olduğu iddia edilen Mustafa Özcan'ın, kozmik kasa olarak görev yaptığı öne sürüldü.

Havacı subaylar için örgüt töreni yapıldığı, bu törenlere ait görüntülerin Özcan'da bulunduğu belirtildi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, askeri okullardan mezun olan yeni subaylar için Fethullah Gülen'in de bulunduğu bir ortamda ayrıca tören düzenleniyor. Kepli, yıldızlı başlangıç törenlerinde askeri kıyafetli yeni subaylar, yıldızı kepin içine koyup Gülen'e veriyor ve sonra geri alıyor. Böylece örgütün bir elemanı oluyor.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı imamı olduğu dönemde çekilen bu törenlere ait görüntüler, Özcan'ın arşivinde bulunuyor.

İddiaya göre Özcan, gölge Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı olarak nitelendirilen Akademik Araştırmalar ve İnternet Vakfı'nı da yönetiyor. İnternete düşen ses kasetlerinde Fethullah Gülen ile Bank Asya'nın kurtarılması görüşmesini yapan kişinin de Mustafa Özcan olduğu öne sürüldü.

Özcan uzun yıllar boyunca Kaynak Holding'i yönetti. Şirket, NT mağazaları, Sürat Kargo, Sürat Bilişim gibi başta eğitim yayıncılığı olmak üzere, bilişimden turizme, kargo taşımacılığından tekstile, gıdadan perakende mağazacılığına kadar 16 farklı sektörde iş yapıyor. Holding 23 şirketi ve 8 bin çalışanı ile Gülencilerin en önemli para kaynaklarından biri.rkiye imamı olarak gösterilen Mustafa Özcan'ın, aynı zamanda tüm kozmik belgelerin toplandığı kişi olduğu iddia edildi. Örgütün mali işlerinden sorumlu olan Özcan'ın elinde, Havacı subaylar için yapılan, Fethullah Gülen'in de katıldığı törenlere ait görüntüler olduğu belirtildi.

ulusalkanal.com.tr

Bahçeli'den ''çatı adayı Gül'' haberine yanıt Gündem İsmi ilk kez bir soruşturma dosyasına yazıldı Gündem VİP dinleme listesi Gündem Bekleyenlere duyurulur Gündem