Gençler emperyalizme karşı birlik mesajı verdi

"Uluslararası Antiemperyalist gençlik buluşması"na yurtdışından katılan gençlik temsilcileri Ulusal Kanal'a özel açıklamalar yaptı. Ortak düşmanın emperyalizm olduğunu vurgulayan gençler, antiemperyaslist mücadelede birlik ve beraberlik mesajı verdi

Abone ol

5 bin 197 kilometre uzaklıktan İstanbul'a geldi. Ne için İstanbul'da olduğunu da anlattı.

Hindistan'lı Navkiran Natt, ülkesinde Devrimci Gençlik Birliği'ne üye. Uzun yıllardır da mücadelenin içinde. TGB'nin davetiyle İstanbul'daki buluşmaya katıldı.

İranlı Muhammed Asgharri ve Mısırlı Ahmed Magdx'a göre dünyanın tek bir düşmanı var. O da emperyalizm.

Lübnan Arap Ulusal Gençliğinden Mohammed Nahas 'da TGB'nin davetiyle İstanbul'a gelenlerden. O da emperyalizm ile mücadeele birlik olunmasını istiyor.

İşviçre Komünist Partisi üyesi Massimilino Arif Ay da Avrupa'da uzun yıllardır emperyalizm ile mücadele ediyor. Ay'a göre bu mücadelede gençliğe büyük görevler düşüyor.

Şili Sistem Karşıtı Birliği Üyesi Rodolto Vicencio dünya sisteminden bahsetti.

İsrail'in kukla devlet planını yerle bir eden Irak'ın Gençlik Birliği'nden Ali Alsami'de toplantıya katılan isimlerdendi. Alsami de işbirliğinden yana.

Bangladeş İşçi Partisi'nden Sabbaha Ali Khen Collince, Pakistanlı Amnah Khan gençlik buluşmasının dünya için çok öenmli olduğunu düşünüyor.

ulusal.com.tr

Doğu Perinçek 2 ay önce açıklamıştı! TSK ABD silahlarını ele geçirdi Gündem PKK'lı teröristler odun toplayan vatandaşlara saldırdı Gündem Dünya gençliği İstanbul'da! Gençlik kurultayı toplandı Gündem Terör örgütü YPG'nin İngiliz militanları Gündem