Kılıçdaroğlu: Muhatabım değil olmayacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Kasım seçimleri için meydanlara çıkması halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı muhatap almayacağını söyledi. Kılıçdaroğlu, "Sayın Erdoğan benim muhatabım değil" dedi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Kasım seçimi için yapacağı mitinglerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı muhatap almayacağını söyledi.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Erdoğan'ın "Bu makama her türlü hakareti yapanlara hangi görevi verecektik" sözlerini değerlendirdi.

Erdoğan'ın kendisinin muhatabı olmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Anayasa'yı çiğneyen, hukuka inanmayan, kendi çıkarı için ülkeyi ateşe atan biri muhatabım değil, olmayacak." dedi.

Kılıçdaroğlu, "İstediği kadar benim, CHP'nin aleyhine konuşsun dursun; kendisini milletin irfanına bırakıyorum, millet gerekeni söyleyecek." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı, Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı yeminini hatırlattı, "Onun şeref ve namustan anladığı ile benimki farklı." dedi.

ulusalkanal.com.tr

Patlamaya hazır 4 bomba ele geçirildi Gündem PKK'ya ATAK darbesi: 500'den fazla terörist... Gündem Polis ve jandarmaya silahlı saldırı Gündem Bahçeli isyan etti! Hançerlendik Gündem