4 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

4 PKK/YPG'li teröristin Barış Pınarı bölgesine saldırı girişiminde bulunduğu belirtildi. Milli Savunma Bakanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada, teröristlerin etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Abone ol

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesine saldırı girişiminde bulunan 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, terör örgütü PKK/YPG'nin, Barış Pınarı bölgesindeki huzur ve güven ortamını bozmasına izin verilmeyeceği belirtildi.

Paylaşımda, "Bölgede her türlü tedbiri alan kahraman komandolarımız bir saldırı girişimini daha önleyerek 4 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi." ifadeleri yer aldı.

Tunceli'de örtü yangını kontrol altına alındı: Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor Gündem Eğitim İş'e TGB'den tepki: ''HDP/PKK ile kader birliği yapıyorlar'' Gündem Beyaz Saray'dan açıklama: ''Kabil havalimanı için Türkiye ve Katar ile çalışıyoruz'' Gündem CHP'nin KHK ısrarı: ''Yargı kararı olmayanları görevine iade edeceğiz'' Gündem