Bakan Sema Ramazanoğlu için verilen gensoru reddedildi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu için verilen gensoru kabul edilmedi. Ramazanoğlu hakkında ‘çocuklara yönelik cinsel istismarı ve kadınlara yönelik şiddeti önlemede ihmali bulunduğu' gerekçesiyle gensoru verilmişti.

Abone ol

TBMM Genel Kurulu'nda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki gensoru önergesinin gündeme alınması kabul edilmedi.

Genel Kurul'da, HDP'nin, ‘çocuklara yönelik cinsel istismarı ve kadınlara yönelik şiddeti önlemede ihmali bulunduğu' gerekçesiyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında verdiği Gensoru Önergesi görüşüldü.

Görüşmelerde tansiyon yüksekti. Protesto ve tartışmaların yaşandığı kurulda, CHP'li Levent Gök, Bakan Ramazanoğlu'na "çapsız" diye seslenince AKP tepki gösterdi.

CHP Grupbaşkanvekili Levent Gök, çocuk istismarlarını bakanlığın gördüğünü; ancak üzerini örttüğünü iddia etti. Bakan Ramazanoğlu'nun tüm yaşananlara rağmen Ensar Vakfı'nı savunduğunu söyledi.

Ramazanoğlu Levent Gök'ün uslubunu kınadı. Ramazanoğlu "Bizim çapımızı değerlendirecek olan millet ve sandıktır." dedi.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada, gensoru önergesinin gündeme alınması kabul edilmedi. Bu kararın ardından AKP'li milletvekilleri sıraya girerek Bakan Ramazanoğlu'nu tebrik etti.

ulusalkanal.com.tr

Serj Sarkisyan'dan Türkiye'ye 'Dağlık Karabağ' tehdidi Gündem Serj Sarkisyan'dan Türkiye'ye 'Dağlık Karabağ' tehdidi Gündem Nusaybin'de şehit olan askerlerin naaşı memleketlerine uğurlandı Gündem Nusaybin'de şehit olan askerlerin naaşı memleketlerine uğurlandı Gündem