Göz göre göre öldü!

Ayhan Yılmaz 42 yaşındaydı. Okmeydanı'nda bir sokakta çatışma sırasında yaralandı. Kanlar içinde yere yığıldı uzun süre ambulans bekledi, hızla kan kaybetti. O yerde can çekişirken polisler sadece izledi, basınsa iyi görüntü derdine düştü. Ayhan Yılmaz'ın saatler sonra kaldırıldığı hastaneden bugün ölüm haberi geldi.

Abone ol

İsmi Ayhan Yılmaz. Türkiye'nin gündemine Okmeydan'ında ölen ikinci kişi olarak girdi.

Görüntüler dün gece yarısı Okmeydan'ında çatışmaların sürdüğü bir sokaktan.

Yerde kanlar içinde Ayhan Yılmazgöstericiler tarafından patlatılan parça tesirli bombanın şarapnelinin kafasına isabet etmesi sonucu yaralandı.

O, öylece yerde yatarken ilk önce basın mensupları etrafını sardı, "yaralı ve ambulans" sesleri yükseldi. Basın mensupları iyi görüntü alma derdine düştü.

Hemen ardından kalkanlar ile koşup gelen 2 polis girdi kameranın kadrajına. Onlarca poliste yerde kanlar içinde yatan adama müdaha etmedi. Çevik Kuvvet polisleriyle birlikte olan ilk yardım ekibi kılını bile kıpırdatmadı. Sadece 2 polis kalkan oldu.

Ambulans geciktikçe yerde yatan Ayhan Yılmaz kan kaybetmeye devam etti. Ambulans olay yerine yarım dakikalar sonra geldi. Ve beklenen haberi Vali açıkladı. Şarapnel parçası başına isabet eden Ayhan Yılmaz isimli yurttaş bugün hayatını kaybetti.

Bu görüntü ise aynı saatlerde bir başka sokaktan. Silahlı saldırıya uğraya bir polis bacağından yaralandı. Bütün ekipler kanamanın durdurulması için seferber oldu.

ulusalkanal.com.tr

Römorkör davasında sıcak gelişme Gündem Polis ikinci kez silah çekti! Gündem Mehmet Perinçek Kaş'ta Gündem Mühendise Soma operasyonu Gündem