MYK'nın ardından MHP'de yeni görevler belli oldu

MHP MYK sonrası görev dağılımı belli oldu. İsmail Faruk Alsu ve Hidayet Vahapoğlu genel başkan yardımcısı, Kadir Şekerci genel sekreter yardımcısı oldu

Abone ol

MHP'de İsmail Faruk Aksu ve Mustafa Hidayet Vahapoğlu Genel Başkan Yardımcılığı, Kadir Şekerci ise Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi.

MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.

Edinilen bilgiye göre, toplantıda Başkanlık Divanı üyeleri arasında bazı görev değişiklikleri yapıldı.

İstifa eden Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan'dan boşalan koltuğa Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu getirildi.

TBMM Başkan Vekili olarak seçilen, Siyasi İşler, Parlamento Ve Hükümet İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan'ın yerine, İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu'yu görevlendiren Bahçeli, Vahapoğlu'nun yürüttüğü Genel Sekreter Yardımcılığı görevini ise MYK üyesi Kadir Şekerci'ye verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ekonominin normale dönmesi, denge ve istikrara kavuşması, siyasi temkin ve tedbir, milli dayanışma ve uyanışla muhakkak sağlanacaktır." dedi.

Bahçeli, "Türkiye’nin kaybettiği ortamda haksız kazanç peşine düşenler, kar hevesine kapılanlar damgalı işbirlikçilerdir, yeri yurdu olmayan vatansızlardır" diye konuştu.

İdlip

Devlet Bahçeli, "Türkiye'nin yeni bir sığınmacı dalgasına katlanması, hazmetmesi, hatta kabul etmesi eşyanın tabiatına aykırıdır. İdlib'e yönelik operasyonlar Türkiye'nin milli bekasını tehlikeli bir şekilde yıpratır" dedi.

Seçim sonrası tartışmalar

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "31 Mart 2019’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni tartışmaya açmak için pusuya yatmış olan defolu ve fason siyasi zihniyetlere asla fırsat verilmemelidir."

Ayrıntılar gelecek...

Ankara’da suya indirim Gündem Öncü Gençlik yeni dönem Genel Yönetim Kurulunu belirledi Gündem PKK sanığının telefon görüşmelerinde 'şifre' şüphesi Gündem Savcı, Nazlı Ilıcak için müebbet hapis istedi Gündem