AYM'nin aldığı o karara karşı 1 milyon imza toplandı

Resmi nikahtan önce imam nikahı kıyılmasına kadınlar kadar erkeklerde tepkili. Karara karşı İstanbul Şişli'deki imza kampanyasının da en büyük destekçisi erkekler.

Abone ol

Kadınlar kadar erkekler de resmi nikah öncesi imam nikahına karşı... Anayasa Mahkemesi kararı ile kaldırılan resmi nikah önceliğine karşı toplanan 1 milyon imzanın yarısı erkeklere ait.

Cumhuriyet Kadınları Derneği'nin Şişli Atatürk Evi önünde kurduğu imza masasının ziyaretçileri arasında erkeklerde bulunuyor.

Kadınlar, dertlerini hemcinslerinden çok erkeklere anlatmaya çalışıyor. Kampanyaya destek veren ünlü manken Deniz Pulaş, kimi zaman yoldan geçenleri kolundan tutup çeviriyor. Kararın ne anlama geldiğini tek tek anlatıyor, imza almadan da bırkamıyor.

Erkekler karara tepkili. Bu kararla Türk kadınının gericileştirildiğini en önemlisi özgürlüklerinin kıstılandığını düşünüyorlar.

HABER: DENİZ ÇAĞLAYAN KAMERA: ŞENGÜL DERİN

FOTO-GALERİYİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ulusalkanal.com.tr

HDP'nin sonuç bildirgesinde Abdullah Öcalan'a özgürlük talebi Gündem Ne üreten ne tüketen memnun! Gündem TSK açıkladı: Türk jeti taciz edildi Gündem Ankara'da ''Özel'' toplantılar Gündem