Evlat nöbeti 1. yılını dolduruyor

Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti sürüyor. Terör örgütü PKK'nın dağa kaçırdığı çocukları için HDP İl binası önünde başlattıkları mücadele 1 yıl dolmak üzere... Evlatlarını geri alıncaya kadar mücadelede kararlı olan aileler, çocuklarına seslendi.

Abone ol

Onlar soluksuz bir mücadeleye başladılar. Evlatlarını bağırlarından koparan PKK'ya karşı bayrak açtılar. Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti bugün de devam etti.

Terör örgütü PKK'nın dağa kaçırdığı çocukları için HDP İl Binası önünde 3 Eylül'den bu yana nöbetteler. 5 gün sonra anneler bu kutsal mücadele, 1. yılını dolduracak. Ve Onlar ilk günkü gibi kararlılar.

Necibe Çiftçi, 6 yıl önce dağa kaçırılan oğlu Rojhat için mücadele ediyor. Önce Bitlis'te evladını terör örgütünden kurtaran anne için konuştu.

Sonra da dağa kaçırılan tüm evlatlara seslendi Necibe anne...

Aynur Panay, 13 yaşındayken dağa kaçırılan oğlu Emrah için nöbette. 10 yıldır haber alamadığı oğluna seslendi acılı anne...

Aileler, evlatlarına kavuşuncaya kadar mücadeleden vazgeçmeyeceklerini söylüyor.

ulusal.com.tr

AFAD'dan kritik toplantı Gündem MHP, parti kurmayı zorlaştıracak teklif hazırlıyor Gündem Türkiye kararlı, geri adım yok! Gündem Bakan Soylu, Yağlıdere ve Espiye'de incelemelerde bulundu Gündem