Son dakika haberleri... SOM-B2 füzesinin ilk atış testi başarıyla gerçekleştirildi

Türkiye'nin ilk seyir füzesi "SOM"un beton sığınaklara karşı kullanılacak harp başlıklı versiyonu "SOM-B2" füzesinin ilk atış testi yapıldı. Füze hedefi başarıyla vurdu.

Abone ol

Füze denemesi başarıyla yapıldı. İlk atış testinden görüntüler paylaşıldı.

Türkiye'nin ilk seyir füzesi SOM'un beton sığınaklara karşı kullanılacak ardışık delici harp başlıklı versiyonu SOM-B2 füzesi, ilk atış testini yaptı.

SOM-B2 füzesi, belirlenen hedefi başarıyla vurdu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medyadan paylaşımda bulundu, "Ardışık delici harp başlıklı SOM-B2 füzesinin geliştirme, yer ve uçuş testleri tamamlandı" ifadelerini kullandı.

ulusal.com.tr

SON DAKİKA HABERLERİ! Android q güncellemesinde yeni neler var? Android q 10 güncellemesi özellikleri ve yenilikleri ile Android q 10 güncellemesi alacak telefonların tam listesi Bilim ve Teknoloji Huawei'den ABD'ye siber saldırı suçlaması Bilim ve Teknoloji Merakla cevabı beklenen soruların yanıtları belli oluyor mu? Apple iPhone 11 Türkiye fiyatı ne kadar? iPhone 11 ne zaman çıkacak, tanıtılacak? iPhone 11 özellikleri belli oldu mu Bilim ve Teknoloji Türkiye Uzay Ajansı ilk toplantısını yaptı Bilim ve Teknoloji