Eczacılar meslektaşlarını karanfillerle andı rektöre tepki gösterdi

Eczacılar, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde görevi başındayken katledilen meslektaşları için yürüdü. Gürsu Ulaşan, İlknur Yüce, Özler Kiriş ve Hikmet Türk’ün katledildiği yere siyah çelenk ve karanfiller bırakıldı.

Abone ol

Meslektaşlarını karanfillerle andılar, eczanelerini kararttılar.

Eczacılar, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi’nde görevi başında silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden dört meslektaşını andı.

Eczacılar Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci kampüsünden hayatını kaybeden meslektaşlarının fotoğrafı ve karanfillerle katliamın yaşandığı yere yürüdü.

Yakalarına “yastayız” yazılı kokart takan eczacılar rektöre tepki gösterirken olayın hukuki boyutunun da bir an önce aydınlatılmasını istedi.

Eczacılar adına ortak basın açıklamasını Türkiye Eczacılar Birliği Genel Sekreteri Arman Üney yaptı.

Üney konunun yargı sürecinde daha da netlik kazanacağını söyledi.

Geçen hafta Cuma günü teknisyen Enver Türkmen, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi’nin fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümündeki eczaneyi kana bulamıştı.Yaşanan silahlı saldırı sonucunda eczacılar Gürsu Ulaşan, Hikmet Türk, İlknur Yüce ve Özler Kiriş görevleri başında hayatını kaybetmişti.

ulusalkanal.com.tr

Uzmanlar Ulusal Kanal’a konuştu: İstanbul depreme hazır mı? Gündem 'Türkiye bu anlaşma ile hiçbir şey kazanmadı' Gündem CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz: Abluka kalkmadı, AKP geri adım attı Gündem Türkiye Liseliler Birliği Mersin'den gericiliğe meydan okudu Gündem