Robert Amsterdam, FETÖ'nün hiyerarşisini yazdı

Amsterdam-Partners hukuk bürosu yöneticisi Robert Amsterdam, Forbes Dergisi'ne Fethullahçı Örgütlenmenin örgüt hiyerarşisini yazdı. En tepede Fethullah Gülen'in yer aldığı 7 kişilik bir istişare grubunun olduğu belirtildi. Makalede, talimatların Amerika'dan silsile yoluyla en alt kadroya kadar "gizliliği ileri derece gelişmiş yöntemlerle" iletildiği bilgisi yer aldı.

Abone ol

Amsterdam-Partners hukuk bürosu Fethullahçı Terör Örgütü'nün yasadışı uluslararası faaliyetlerinin röntgenini çekti. Hukuk Bürosu yöneticisi Robert Amsterdam Amerika'da yayımlanan Forbes Dergisi'ne terör örgütünün yapılanmasını yazdı.

Amsterdam'a göre örgüt Pensilvanya'dan yönetiliyor. En tepede Fethullah Gülen yer alıyor. Kararlar Gülen'in liderliğindeki 7 kişilik "İstişare Grubu"nda alınıyor. "İstişare Grubunu" da kararları "Danışma Grubu"na aktarıyor. Tüm dünyaya talimatlar "Danışma Grubu" üzerinden iletiliyor.

Talimatlar silsile halinde en alt birime kadar iletiliyor. Önce "Bölge İmamları"na talimatlar veriliyor. Ardından sırayla, ülke imamlarına, ülke içindeki bölge imamlarına, il imamlarına, illerin içindeki bölge imamlarına, mahalle imamlarına, öğrenci evlerinin imamlarına ve öğrencilere ... Bu silsilede gizlilik ileri derecede tutuluyor ve yeraltı örgütü anlayışıyla hareket ediliyor.

Amsterdam-Partners hukuk bürosu yöneticis Robert Amsterdam, Fethullahçıların Amerika'da 150 okulu işlettikleri vurguluyor. Ayrıca Amerika'daki okulların "kanunsuz faaliyetleri" gizlemek amacıyla kurulduğu, elde edilen gelirlerle Amerikalı siyasetçilere bağışlar yapıldığını kaydediliyor.

ulusalkanal.com.tr

Başbakan Yıldırım siber saldırıya mı maruz kaldı Gündem Siirt'te 'suikastçı' yakalandı Gündem Tümgeneral Metin Akkaya darbe girişimi gününü takviminde işaretlemiş Gündem PKK'lılar AKP gençlik kolları başkanını öldürdü Gündem