Tatil dönüşleri devam ediyor

Ankara'nın otoyol ve otogarları da yoğun bir gün geçirdi. Muhabirimiz Buse Gençtürk'ün haberini Tansev Kara'nın görüntüleri ile izliyoruz.

Abone ol

Haber: Buse Gençtürk - Kamera: Tansev Kara

Kurban Bayramını tatilde ya da memleketlerinde geçiren yurttaşlar evlerine geri dönüyor.

Bayram tatili dönüşü otogarlarda yoğunluk oluştu. Evlerine dönmek üzere olan yolcular bilet almak için sıraya girdi.

Otogarlardaki otobüslerin dolu olduğu görüldü. Yolcu almaya gelen özel araçlar ile taksiler otogar girişlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Peronlardaki kalabalık da dikkat çekti.

Kurban bayramı dönüşü şehirlerarası yollarda yoğunluk oluştu. Özellikle sahil kentlerinden dönüşlerde yoğunluk olduğu görüldü.

Yoğunluk yaşanan yerlerden birisi İstanbul'u Karadeniz'e bağlayan D-100 kara yolunun Karabük kesimiydi. Karadeniz illerinden özellikle İstanbul, Kocaeli ve Sakarya gibi büyükşehirlere gitmek isteyenlerin kullandığı Kemikli rampalarında trafik oldukça yavaş seyretti.

Sakarya, Kocaeli, Düzce, Bolu ve Karabük güzergâhlarında da yoğunluk yaşandı. Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen kazalar nedeniyle trafikte aksamalar oldu.

İçişleri Bakanlığı ise bayram dönüşlerinde trafik denetimlerine devam etti.

Ganos eteklerinde ada çayı hasadı başladı Yurt Atlı polisler gün boyu denetim yaptı Yurt Acıpayam Kanyonu'na ziyaretçi akını Yurt Doğa tutkunlarının yeni gözdesi: Çamlık Mağaraları Yurt