68’liler Birliği Vakfı kongreye gidiyor

Abone ol

1992’de kurulan ve bir süredir hakkında açılan kapatma davasıyla uğraşan 68’liler Birliği Vakfı, 12. Olağan Genel Kurulu’nu 2 Mayıs Cumartesi günü topluyor.

Olağan Genel Kurul’lar, tüzüğe göre iki yılda bir Şubat ayında yapılması gerekirken, Sönmez Targan başkanlığındaki Yönetim Kurulu, “kapatma davasıyla ilgili olarak verilecek son karar sonrasında izlenecek yolun örgüt içi birlik, dayanışma ve mücadele geleneğini güçlü biçimde yansıtması” gerekçesiyle, Genel Kurul’u erteleme yönünde bir karar almıştı. Ne ki muhalif tepkiler üzerine Yönetim Kurulu, tartışmaların örgüt içi birliği zedeleyici biçim almasını önlemek amacıyla kararını değiştirmişti.

2 Mayıs’ta Ahırkapı’daki Armada Otel’de saat 14:00’te yapılacak olan 12. Olağan Genel Kurul’a ülkenin dört bir yanından 68’lilerin katılarak, ülkenin yazgısını belirleyecek olan genel seçimler öncesinde kuşağın geleneksel mücadele birikimini ve devrimci coşkusunu yansıtması bekleniyor.

İLETİŞİM: 0532 325 85 90 - 0536 962 12 58

ulusalkanal.com.tr

Vatikan'dan Papa'nın yorumuna açıklama Gündem Danışmandan soykırım çıkışı Gündem Emniyet müdürleri Vatan saflarında Gündem İhale ortada kaldı! Gündem