CHP'de AKP hazırlığı! İşte çalışma yürütülen konular

Hükümet kurma çalışmaları kapsamında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ziyaretini bekleyen CHP koalisyon hazırlığına başladı. Bu kapsamda, önceki koalisyonlara ait protokoller, açılım ve dış politika üzerinde çalışma yürütüldüğü belirtildi.

Abone ol

CHP’de gözler AKP ile koalisyon görüşmelerine çevrildi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın hükümet kurma yetkisi vereceği Başbakan Ahmet Davutoğlu CHP'yi ziyaret edecek. CHP Davutoğlu'nun ziyareti için hazırlıklara başladı.

Aydınlık gazetesinin haberine göre, oluşturulan bir ekip koalisyon için gündeme getirilecek konular ve öncelikler listesi hazırlıyor.

Bir diğer ekip de daha önceki koalisyon hükümetlerine ait protokolleri inceliyor. CHP Grup Başkanvekili Levent Gök’ün, Meclis Kütüphanesinden koalisyon protokollerini alarak incelemeye başladığı belirtiliyor.

Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu ve Murat Özçelik'in "Açılım" ve “Dış politika” üzerinde bir rapor hazırladıkları ifade ediliyor.

ulusalkanal.com.tr

''Zorbalık vicdan karşısında kazanamaz'' Gündem İBB uyarmıştı! Polisler iş üstünde yakaladı Gündem 7 Aydınlıkçı hapis yatacak! Sebebiyse Ergenekon Tertibi... Gündem TEOG ve LYS tercih başvuruları başladı Gündem