Antalya'da velilerden özel okul isyanı

Antalya'da özel bir okulun sahibi bir süre önce uyuşturucu ticareti iddiası ile tutuklandı. Okulun yetkilileri, velilere eğitim öğretimin devam edeceğini söyledi. Ücretler de velilerden tahsil edildi. Ancak okul kapandı. Veliler ödedikleri o paraları geri alamadı. Duruma tepki gösteren veliler, en kısa sürede paralarını geri istiyor.

Abone ol

Antalya'da özel okulun sahibi bir süre önce uyuşturucu ticareti iddiası ile tutuklandı. Okul kapandı. Veliler, öğrenciler ve öğretmenler ortada kaldı. Okul ücretlerinin geri ödenip ödenmeyeceği ise muamma...

Olayın üzerine veliler yetkililerden bilgi almak için sık sık okulun yolunu tuttu.

Her şey gerçekten de okul açılacakmış gibi yapıldı. Okul ücretleri velilerden tahsil edildi. Bir çok veliden kitap parası da alındı. Çoğu veli ise okula ödemeyi daha önceden peşin olarak yapmıştı.

Ancak okul açılmadı. Okulun kapıları duvar, yetkilileri de bir süre sonra deyim yerindeyse buhar oldu. Mağdur olan veliler, telefonlarının bile okul yetkililerince engellendiğini söylüyor.

Veliler duruma tepki gösterdi. Şimdi onlar, okula ödedikleri ücretleri geri istiyor.

Hukuk mücadelesi başlatan velilerin, Milli Eğitim Bakanlığından da talepleri var.

ulusal.com.tr

Milli Eğitim Bakanlığından EBA açıklaması Eğitim Öğrenciler için büyük seferberlik Eğitim EBA'ya giriş sorunuyla ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan açıklama Eğitim Üniversiteler uzaktan eğitime hazırlanıyor Eğitim