TIR gerginliğinin fotoğrafları internete sızdı

MİT TIR'ının durdurulması sırasında yaşanan devlet krizinin fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğrafta, camları filmli bir aracın önünde bekleyen MİT görevlileri ve jandarma görülüyor. İşte o fotoğraf ve yaşananlar...

Abone ol

MİT, Jandarma, polis; Kırıkhan Başsavcılığı, Adana TMK savcısı ve Başbakanlık kavgaya tutuştu... Silah yüklü olduğu iddia edilen TIR ise ortadan kayboldu... Devleti birbirine katan MİT TIR'ının durdurulduğu sırada çekilen bir fotoğraf internete düştü.

Fotoğraf, o gece yaşananları anlatmak açısından önem taşıyor. Solda MİT görevlileri, sağda jandarma var.

Ortamın gergindi... Az daha MİT ile kolluk arasında silahlı çatışma çıkacaktı. Tartışma ve bağrışmalar yaşandı. Bu gerginliği olay yerindeki Savcı Özcan Şişman anlattı. Kırıkhan Başsavcılığı'nın tutanağında ise kavga yer almadı ancak an be an anlatılan gelişmeler, ortamın ne kadar gergin olduğunu ortaya KOYDU.

Gerginlik fotoğrafa böyle yansıdı. Araçla alıkonulan MİT görevlileri bir yanda, el koyduğu TIR'ı arayamayan jandarma diğer tarafta yer aldı.

İşte o fotoğraf ve yaşananlar...

ulusalkanal.com.tr

Dolmabahçe'de sır zirve Gündem 'Genelkurmay içindeki casusları temizlemeli' Gündem 'Çetenin izleri savcılıkta' Gündem Emniyet'te büyük deprem Gündem