Davutoğlu'ndan HDP'ye yanıt

HDP'nin "Hedef gösterildik" açıklamalarına Başbakan Ahmet Davutoğlu yanıt verdi. Davutoğlu, "Açıklamalar kabul edilebilir değil, kimseyi hedef göstermiyoruz" dedi.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP parti meclisi üyesine yapılan bıçaklı saldırıyla ilgili kendisine ve partisine yönelik suçlamalara karşı bu açıklamayı yaptı. Davutoğlu, HDP kanadından gelen "hedef gösterildik" açıklamalarının kabul edilebilir bir yanı olmadığını belirtti.

Partisinin grup toplantısından çıktıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Davutoğlu, HDP Parti Meclisi üyesi Ahmet Karataş'a yapılan bıçaklı saldırıyı kınadı.

Davutoğlu'na HDP'den gelen "Hükümet tarafından hedef gösterildik" suçlamaları soruldu. Başbakan Davutoğlu, "Kimseyi hedef göstermiyoruz" dedi.

Davutoğlu, Bingöl'de Emniyet Müdür Yardımcısı ve koruma polisini şehit eden saldırganlardan birinin de yakalandığını açıkladı.

ulusalkanal.com.tr

Ermenek'te son durum Gündem Deniz dibine yoğunlaşıldı Gündem ''Neden Amerika'da olmuyor da bizde oluyor?'' Gündem Ülker'den dev atılım! Gündem