CANLI ANLATIM - Almanya mı, Arjantin mi?

Almanya mı, Arjantin mi?

Abone ol

MAÇ SONUCU - Birezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nın sahibi Almanya oldu. Finan maçında Arjantin ile karşı karşıya gelen Almanya uzatmaların 113. dakikasında bir sıfır öne geçerek kupanın sahibi oldu.

DK112

Almanya 1-0 öne geçti Arjantin yıkıldı... Schürrle sol kanattan getirdiği topta içeriye harika bir orta gönderdi, Götze bomboş durumda göğsüyle düzelttikten sonra golünü attı ve Almanya'yı 1-0 öne geçirdi.

DK105 İlk uzatma devresi tamamlandı

Dünya kupası finali uzatmaya gitti 90 Dakika sonucu 0-0

90' + 1'KÖTÜ VURDU: Biglia'nın yaptığı pas hatasından sonra çıkılan kontratakta Götze, Schürrle'ye pas atmak yerine şut tercih etti, kötü vurduğu topu Romero rahat kontrol etti.

Messi boş alan bulduktan sonra ceza yayına doğru hareketlenirken topu ayağından açınca Alman savunması müdahaleyi yaptı.

DK65

- Almanya orta alanda kazanılan topla kontratağa çıkmak isterken Mascherano, Klose'yi düşürdü ve sarı kartı gördü.

DK47 - İkinci yarı başladı!Savunmanın arkasına atılan topta Boateng, Agüero'dan önce topa yetişti.

DK: 45- İlk yarı golsüz beraberlikle sonuçlandı

DK36- Almanya gole çok yaklaştı! SON ANDA ARAYA GİRDİ: Kroos'tan hayati müdahale. Messi ceza sahasına bindirme yaparken sağ kanatta bomboş durumda olan arkadaşına pasını aktarıyordu ki Kroos harika bir hamle ile buna engel oldu.

GOOO... HAYIR OFSAYT! Arjantinli oyuncular gol diye sevindi ama ofsayt! Lavezzi'nin pasında Higuain golü yaptı ama yıldız forvet ofsayt pozisyonundaydı!

DK 29 iLK SARI KART

- astian Schweinsteiger

-DK21 MUTLAK BİR GOL KAÇTI: Almanya savunmasının büyük hatasında geri pası kontrol eden Higuain, kaleciyle karşı karşıya durumda topu auta attı. Maçın en net şansı kaçtı.

-DK19 Almanya'da Khedira'nın yerine oyuna başlayan Kramer sağ korner çizgisine yakın bir bölgede yerde kaldı. Genç yıldızın suratına ikili mücadele esnasında Garay'ın omzu çarptı. Kramer tedavisinin ardından oyuna devam edebilecek durumda.

-DK11 MESSI TEHLİKELİ GELDİ: Ani gelişen Arjantin hücumunda Lionel Messi sağ kanattan fişek gibi bindirdi ve dip çizgiye indi ama ortaya çevirdiği topu Almanya savunması uzaklaştırdı.

- DK 7 SON ANDA MÜDAHALE: Almanya tehlikeli geldi. Mesut'un pasında Müller ceza sahası içinde pasını tekrar Mesut'a vermek istedi ama Biglia son anda araya girerek topu kalecisine kazandırmayı başardı.

-İLK TEHLİKE ARJANTİN'DEN: Lavezzi'nin getirdiği topu önüne alan Higuain sağ çaprazda dar açıdan şutunu gönderdi ama top kale çizgisine paralel gitti.

-Ulusal marşlar okunuyor!

-Almanya'da idmanda baldırından problem yaşayan Sami Khedira'nın yerine karşılaşmaya Christoph Kramer başlayacak.

-İki takım oyuncuları seramoni için oyun alanına geliyorlar...

Kaynak: Maçkolik

ulusalkanal.com.tr

Antalya'da irtica kol geziyor! Gündem Kılıçdaroğlu, Orhan Pamuk ve Necip Fazıl'a sahip çıktı Gündem Suriyeli taklidi yaparak dilendiler! Gündem Sezer'e son veda... Gündem