HDP'li Mehmet Emin Adıyaman ve Berdan Öztürk gözaltına alındı

HDP Iğdır milletvekili Mehmet Emin Adıyaman ve Ağrı Milletvekili Berdan Öztürk, Ardahan’da gözaltına alındı. Muğla'nın Milas ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda da HDP İlçe Başkanı Kamuran Doğan gözaltına alındı. Gaziantep'te de aralarında HDP ve DBP İl ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan Mezopotamya Yakınlarını Kaybeden Ailelerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin (MEYA-DER) eski il başkanının da bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı.

Abone ol

HDP Iğdır milletvekili Mehmet Emin Adıyaman ve Ağrı Milletvekili Berdan Öztürk, Ardahan’da gözaltına alındı.

MUĞLA'DA HDP İLÇE BAŞKANI GÖZALTINA ALINDI

Muğla'nın Milas ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda HDP İlçe Başkanı Kamuran Doğan gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Grup Amirliği ekiplerince, Milas Cumhuriyet Başsavcılığının terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturması kapsamında, Aydınlıkevler Mahallesi'ndeki parti binasında arama yapıldı.

Aramada terör örgütü PKK'ya ait bazı yayınlar ile teröristlerin fotoğrafları ele geçirildi.

Polis ekipleri, HDP İlçe Başkanı Doğan'ı gözaltına aldı.

GAZİANTEP'TE 22 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Gaziantep'te terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda 22 kişi gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik kent merkezi ve bazı ilçelerde, İHA destekli operasyon gerçekleştirdi.

Aralarında HDP ve DBP İl ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan Mezopotamya Yakınlarını Kaybeden Ailelerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin (MEYA-DER) eski il başkanının da bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda 2 tüfek ve 15 fişekle çok sayıda dijital materyal ve terör örgütüne ait dokümanlar ve bez parçaları ele geçirildi

ulusalkanal.com.tr

İstanbul yaşam kalitesi sıralamasında 11 basamak düştü Gündem Lice'de sokağa çıkma yasağı kaldırıldı - Diyarbakır haberleri Gündem Terör örgütü PKK'ya dev operasyon: Yüzlerce gözaltı Gündem Fransa Paris'te IMF binasında patlama: 1 yaralı Gündem